Akciós ajánlatok

Esküvő Csomag

Esküvő Csomag

Kedves leendő Férj és Feleség! Reméljük, hozzájárulhatunk a Nagy Nap sikeréhez! Ha a násznépnek keres szállást, kérje kedvezményes ajánlatunkat!

már 12.000 Ft /fő/éj-től
Átutazó Csomag

Átutazó Csomag

 Csak 1 éjre keres szállást, hogy másnap folytathassa az útját? Esetleg Budapesten van programja, de már előző nap kénytelen ideutazni?

Foglalja le szuper átutazó csomagunkat!

már 13.500 Ft /fő/éj-től
Varázslatos őszi szállásajánlat Budapesten

Varázslatos őszi szállásajánlat Budapesten

Látogasson el ősszel Budapestre és vegyen részt a Libamáj Fesztiválon, az Édes Napokon vagy az Októberfeszt Budapest Fesztiválon és számos más budapesti programon!

már 9 000 Ft /fő/éj-től
Októberi hosszú hétvégi csomag

Októberi hosszú hétvégi csomag

Töltse a Jagelló Hotelben a hosszú hétvégét!  Számos program várja Budapesten a kikapcsolódni vágyókat, ezért ezen a 3 napon kedvezményes áron tud nálunk pihenni!

Ne hagyja ki az őszi avar borította, ősplatános Margitszigetet! Melegedjen Budapest számos gyógyfürdői egyikében vagy  vacsorázzon párjával egy sétahajón a Dunán!

már 9 200 Ft /fő/éj-től
Budapesti Élmények

Budapesti Élmények

Fedezze fel Budapest legszebb látnivalóit! Vegyen részt a városnéző programon és ismerje meg az UNESCO Világörökség részeit.

már 12.000 Ft /fő/éj-től
Budapesti Városnézés

Budapesti Városnézés

Fedezze fel Budapest legszebb látnivalóit! Vegyen részt a Hopp-On, Hopp Off városnéző programon és ismerje meg az UNESCO Világörökség részeit: a Duna-parti látképet, a Budai Várnegyedet és más számos olyan budapesti látványosságot mint a Hősök tere, Városliget, Gellért-hegy és a Citadella.

már 12.500 Ft /fő/éj-től
Budapest Wellness és Spa

Budapest Wellness és Spa

Budapest Wellness & Spa ajánlatunkban: wellness a Gellért Fürdőben, szállás a Jagelló Hotelben. Tapasztalja meg a világszerte ismert és kedvelt Gellért Fürdő jótékony hatásait és pihenje ki magát a Jagello Hotelben!

már 11.500 Ft /fő/éj-től
SZÉP Kártya akció

SZÉP Kártya akció

Fizessen SZÉP Kártyával és minden nálunk eltöltött éjszaka után 10 % kedvezményben részesül

már 9.900 Ft /fő/éj-től