Budapesti Üzleti Hotel

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák, valamint a Budapesti Kongresszusi Központ közelében.

Budapesti üzleti szálloda

Üzletemberek számára ideális szálláshely. Az üzleti úton lévő vendégek hatékony munkáját és kényelmes pihenését szolgálja az ingyenes internet hozzáférés a hotel egész területén. A hotel alapvető célja, hogy a kedves vendégei számára biztosítsa a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét és egyben az utazó üzletemberek részére a munka végzéséhez szükséges körülményeket (telefon, ingyenes internet hozzáférés, fax, fénymásoló) a város egyik legápoltabb és csendesebb kerületében.

A szálloda konferenciaterme ideális feltételekkel és felszereltséggel rendelkezik kisebb üzleti megbeszélések, előadások, szakmai továbbképzések és céges összejövetelek megtartására.

XII. kerületi szálloda a budai üzleti negyedben a környékbeli cégek ügyfeleinek kitűnő szállásajánlatot kínál, a MOM Park Irodaház és Bevásárlóközpont, illetve a MOM Kulturális Központ, a Larus Étterem és Rendezvényközpont közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

A Jagello Hotel a HOTELSTARS minősítési rendszerben háromcsillagos szállodai minősítést ért el. A közös szállodai minősítési rendszer összesen 270 feltétel teljesítésén alapul. Ezeket többek között a vendégek körében végzett felmérések alapján dolgozták ki, így megfelelnek a mai kor igényeinek, a vendégek elvárásainak.

hotelstarslogo

Szállodánk MVM Partner Energiakereskedelmi Zrt. PartnerKártya Elfogadóhely

MVMP_partnerkartya_matrica

SZÉP Kártya fizetési lehetőség: MKB, OTP és K&H SZÉP Kártya

szepkartya

Hegyvidék Kártya Elfogadóhely