Megközelíthetőség

A Jagelló Business Hotel a főváros XII. kerületében fekszik, a Budapesti Kongresszusi Központ és a MOM Park közelében, a BAH csomópontnál, mely az M1-es és M7-es autópálya bevezető szakaszát köti össze a belváros felé vezető utakkal.

Szállodánk ideális azon üzleti utazóknak vagy turistáknak, akik az M1-es vagy M7-es autópálya felől érkeznek Budapestre. A szálloda központi helyzeténél fogva mind személygépkocsival (az M1-es és M7-es autópályáról, illetve a Budaörsi út és Jagelló út felől), mind tömegközlekedési eszközökkel (139-es, 110-es, 112-es, 105-ös buszjárat, valamint a 17-es, 61-es és az 59-es villamosjárat) gyorsan és kényelmesen megközelíthető.

A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 15-20 percre vannak a szállodától.

A 112-es busz Sirály utcai megállója közvetlenül a hotel mellett helyezkedik el.

Amennyiben vonattal érkezik Budapestre (vasútállomások)

A Nyugati, Déli és Keleti pályaudvarról is könnyen megközelítheti a hotelt

A Nyugati pályaudvarról tömegközlekedési eszközzel a szállodába:
Több lehetőség van a szállodát megközelíteni: először 4-es vagy 6-os villamossal a Széll Kálmán térig, onnan 5 megálló 59-es villamossal, leszáll az Apor Vilmos téren. A szálloda a villamosvonalra merőleges úton a 38. sz. alatt található.
Második lehetőség: a 3-as metróval a Ferenciek teréig, onnan a 112-s busszal (leszállás a Sirály utcai megállónál).

A Déli pályaudvarról tömegközlekedési eszközzel a szállodába:
59-s villamossal 4 megálló, leszáll az Apor Vilmos téren. A szálloda a villamosvonalra merőleges úton a 38.sz alatt található.

A Keleti pályaudvarról (nemzetközi és belföldi vonatok) tömegközlekedési eszközzel a szállodába:

A Keleti pályaudvarról a 112-s busszal 12 megálló (leszállás a Sirály utcai megállónál).

Liszt Ferenc Repülőtér

A Budapest Airport-ról is üzemel ún. shuttle-szolgáltatás, másnéven Airport Minibus. Nyolc-tizenegy személyes mikrobuszok szállítják az utasokat az előre megadott címekre. A kocsikat vezető sofőrök idegen nyelveken is beszélnek, jól ismerik Budapest forgalmát, a város legrövidebb és leggyorsabb útjait.

Tömegközlekedési eszközökkel (utazási idő több mint egy óra): menjen a 200-as busszal Kőbánya Kispestig, majd a 3-as metróval a Ferenciek teréig, utána 112-es busszal a Sirály utcáig.

Útvonaltervező

Címünk: H-1124 Budapest, Jagelló út 38.