Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Ádám
  2018. 06. 27. 17:02
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
  Jagello Business Hotel Budapest
  2018. 07. 01. 16:04
  Kedves Ádám! Köszönjük a kedves szavakat és örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Jagello Team
 • Kevin Ross - Geomant Enterprise Solutions Regionális Igazgató
  0000. 00. 00. 00:00 (Nyugat-Európa)
  Gyakran utazom üzleti célból Budapestre és mindig a Jagelló Business Hotelben szálltam meg. A szobák kényelmesek, az ár megfelelő és a személyzet mindig nagyon segítőkész és barátságos.
 • Jiri Tesar
  0000. 00. 00. 00:00 (Cisco)
  A Jagelló Business Hotel-t először a Cisco irodához való közelsége miatt választottam, mert csak egy rövid sétára van onnan. Biztos vagyok benne, hogy ugyanebben a szállodában fogok megszállni következő budapesti látogatásom alkalmával is. Örültem, hogy a Jagello Business Hotelben szállhattam meg. Az internetkapcsolat nagyon fontos a munkám szempontjából. A szoba kellemes volt.
 • Andreas Klodner - Dätwyler Kabel+Systeme GmbH
  0000. 00. 00. 00:00
  Jól éreztem magam a Jagelló Business Hotelben. A magyar üzleti partnerünk javaslatára választottam a szállodát és nem bántam meg, hogy a szálloda vendége voltam. Csodálatos a személyzet, tisztaság és nyugalom van és nem utolsó sorban, a szálloda megközelítése is egyszerű. Az internet segített a munkámban. Ez tényleg egy üzleti hotel
 • Rodney Amstrong - Magyar Horizont Energia Kft.
  0000. 00. 00. 00:00
  Gyakran töltöttem el hosszabb időt a Jagelló Business Hotelben. Nagyon kedvező fekvése van a szállodának, mert a közvetlen közelében van annak az irodának, ahol dolgozom. A személyzet nagyon barátságos, a szobák tiszták és gyönyörű kilátás nyílik ablakukból. Úgy tervezem, hogy a jövőben is a Jagelló Business Hotelben fogok megszállni.
 • Susanne Stoever
  0000. 00. 00. 00:00
  Budapest a látványosságok, vásárlási lehetőségek, kultúra, fürdők és éttermek széles tárházát kínálja fel. A magyarok olyan vendégszeretőek, hogy az ember alig akar hazautazni. A Jagelló hotel kényelmet és vendégváró környezetet sugároz rendezett, tiszta szobákkal, modern fürdőszobával, internet hozzáféréssel és televízióval. Következő magyarországi látogatásom alkalmával biztosan visszatérek ebbe a szállodába.
 • Alison Neil
  0000. 00. 00. 00:00
  A fiatal recepciós hölgy igazán nagyszerű volt, minden alkalommal igyekezett segíteni, hogy a lehető legjobb bánásmódban részesüljek.
 • Bem Ica
  0000. 00. 00. 00:00
  Frekventált elhelyezkedés.Tiszta, igényes és praktikus berendezés.
  Akár pár napra is ideális és hosszabb időre is.
  Köszönöm a profizmust Jagello.
 • Tóth Erika
  0000. 00. 00. 00:00
  Jó helyen, kellemes, modern, de családias szálloda. A szobák kényelmesek, légkondi, tv stb, a 3*-os besorolásnak tökéletesen megfelel. Csak reggeli van, de az jó színvonalú, elegendő. Az ár-érték arány nagyon jó. Mindenkinek szívből ajánlom!.Nem először jártunk itt, nagyon kedves kis hotel. Családias, mindenki segítőkész. A szobák kényelmesek, a reggeli jó, minden kérést teljesítenek. Budán helyezkedik el, gyorsan el lehet jutni bárhová.
 • N.Miki
  0000. 00. 00. 00:00
  Nagyon meg voltunk elégedve úgy a kiszolgálással, mint a hellyel. A személyzet nagyon segítőkész.