Repülőtéri transzfer Budapest Liszt Ferenc Repülőtér

Airport Shuttle: Airport Minibus-szal

A Budapest Airport-ról is üzemel a shuttle-szolgáltatás, másnéven Airport Minibus. Nyolc-tizenegy személyes mikrobuszok szállítják az utasokat az előre megadott címekre. A kocsikat vezető sofőrök idegen nyelveken is beszélnek, jól ismerik Budapest forgalmát, a város legrövidebb és leggyorsabb útjait. Az Airport Minibus-szal utazó vendégek már az utazás ideje alatt közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a repülőtérrel, és a szükséges, járattal kapcsolatos információkhoz is hozzájuthatnak. A repülőtérről Budapest bármely pontjára vagy Budapest bármely pontjáról a Liszt Ferenc repülőtérre.

Jegyértékesítés a Jagello Hotel recepcióján kimenő (repülőtéri transzferre) valamint a terminálon található irodáinkban, illetve online foglalás is lehetséges

Üzemeltetési idő: 0-24

Helyfoglalását személyesen a terminálokon lévő irodáinkban vagy 24 órával a gép indulása előtt tudja leadni az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: (+36-1) 296-8555 (06.00 órától este 10.00 óráig)
Fax: (+36-1) 296-8993

A buszok a létszámtól függően indulnak. Azokat az utasokat szállítják egy buszban, akik egy irányba tartanak. Ha a várakozás ideje előreláthatólag meghaladja a 20 percet, akkor erről a munkatársak tájékoztatják az utasokat. Ha a várakozási idő meghaladja a 30 percet, a helyszínen váltott teljes-áru, valamint retúr jegyek visszaválthatóak.